شیرینی کرکی


مواد لازم: 


پودرقند:200گرم
آرد برنج:175کرم
پودربادام:100گرم
سفیده:1عدد
پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری
روغن جامد:250گرم
آردنخودچی:75گرم
آرد سفید:250گرم
پودر پسته:100گرم
زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری


روش تهيه:


ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید حال خمیر را 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می‌گذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینی‌ها را با قلم‌مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه بگذارید.


سینی فر را در فر از قبل داغ شده قرار دهید.با حرارت 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه تا کمی طلایی شود.